Новотел Пловдив,

Цена от: 168 лв.

Петзвездният хотел Новотел Пловдив е разположен в Пловдив. За нашите гости сме осигурили настаняване в 321 уютни и комфортни стаи с площ 30 кв.м. Във всяко от помещенията има възможност за настанявнае на допълнителен човек в разтегателно легло.  Нашата цел е да поддържаме висок стандарт и предлагаме най-добро качество на услугата на нашите клиенти. 

Петзвездният хотел Новотел Пловдив е разположен ул. Златю Бояджиев 2 в Пловдив. За нашите гости сме осигурили настаняване в 321 уютни и комфортни стаи с площ 30 кв.м. Във всяко от помещенията има възможност за настанявнае на допълнителен човек в разтегателно легло. 

Услугите, които се предалгат по стаите включват: 

- Безжичен интернет 

- Телефон 

- Климатик 

- Сателитна телевизия 

- Събуждане по телефона 

Нашата цел е да поддържаме висок стандарт и предлагаме най-добро качество на услугата на нашите клиенти. През годините, Новотел Пловдив се е утвърдил като пример за престиж, изисканост и стил. Дейността ни е насочена главно към Конгресния и бизнес туризъм. С течение на времето и доказания професионализъм на нашия екип, Новотел Пловдив се е изградил като символ на град Пловдив и културно средище за редица традиционни събития, много от тях, национално значими.

Запитване за настаняване
Настаняване в

Invalid Input
Име (*)

Please type your full name.
Телефон (*)

Грешно въведен телефонен номер.
E-mail (*)

Invalid email address.


От дата

Invalid Input
Брой нощувки

Invalid Input
Бр. възрастни (*)

Please tell us how big is your company.
Деца (2-12г.)

Invalid Input
Забележка

Invalid Input
Код за сигурност (*)

Invalid Input

  

Още в тази категория: « Хотел Рамада - Тримонциум