Хотел Рамада - Тримонциум

Цена от: 177 лв.

Разположен в центъра на града, хотел Рамада Пловдив Тримонциум е на 15 километра от чартърно летище Пловдив и на 500 метра от автогарата. Хотелът е с идеално местоположение близо до основния търговски и бизнес район, както и в близост до старата част на втория по големина град в България. Намира се до градската градина, като зеленият пейзаж създава приятна, успокояваща атмосфера.

 

Разположен в центъра на града, хотел Рамада Пловдив Тримонциум е на 15 километра от чартърно летище Пловдив и на 500 метра от автогарата.

Хотелът е с идеално местоположение близо до основния търговски и бизнес район, както и в близост до старата част на втория по големина град в България. Намира се до градската градина, като зеленият пейзаж създава приятна, успокояваща атмосфера.

Рамада Пловдив Тримонциум има изглед към древния амфитеатър и е близо до жп гарата. Елегантните стаи включват изключително модерно оборудване и безплатен достъп до интернет, който допринася за Вашия комфортен престой.

Хотелът разполага с различни ресторанти и барове, както и с много великолепни съоръжения, включително плувни басейни, козметичен салон и СПА център.Хотелът разполага със 120 стандартни стаи, всяка от които е с две отделни легла. Конфортни и стилно обзаведени,  стандартните стаи предлагат всички необходими удобства, както за  нуждите за бизнес пътуващи, така и за туристи.

Удобства:Допълнителни безплатни услуги за гостите:

Централен климатик

Работно бюро

Телефон

Телевизия

Сателитни ТВ канали

Мини-бар

Отварящи се прозорци

Баня с вана

Сешоар, чехли и подбрана качествена козметика

Високоскоростен безжичен интернет

Събуждане по телефона

Безплатно ползване на фитнес центъра, вътрешния и външен плувен басейн на хотела

Запитване за настаняване
Настаняване в

Invalid Input
Име (*)

Please type your full name.
Телефон (*)

Грешно въведен телефонен номер.
E-mail (*)

Invalid email address.


От дата

Invalid Input
Брой нощувки

Invalid Input
Бр. възрастни (*)

Please tell us how big is your company.
Деца (2-12г.)

Invalid Input
Забележка

Invalid Input
Код за сигурност (*)

Invalid Input