Екскурзоводи

"Балкан Вип Турс" осигурява опитни екскурзоводи на основните западни езици. Ние предлагаме екскурзоводски услуги на Английски , Немски, Френски и Руски език. Всички екскузоводи са членове на Асоциацията на Екскурзоводите в България и притежаават леценз за практикуване на дейността. Ако пътувате с цел да опознате местната култура, обичаи и традиции на една държава то тогава задължително отделете време за разходка с местен екскурзовод. Той ще Ви разходи във времето и ще Ви запознае с местният бит и начин на живот. От пешеходни обиколки до екстремен и винен туризъм, културния брокер ще съумее да Ви разкрие автентичния чар на България. Цените за екскурзоводи варират според броя на групата и продължителността на екскурзията. Предлагаме екскурзоводско обслужване според изискванията на клиента или фирмата партньор, за групи както и за индивидуални туристи.

Цени за пешеходна обиколка на историческите и архитектурните забележителности на град Пловдив с продължителност 2 часа 30 минути за групи от:

1 до 4 човека 48 €;

5 до 10 човека 60 €;

11 до 15 човека 70 €;

16 до 30 човека 90 €;

над 30 човека 140 €; 

При интерес изпрате ни запитване на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ние ще се свържем с вас или ни се обадете на : +359 32 534452

Посочените цени са без ДДС. 

View the embedded image gallery online at:
http://viptoursbg.com/guides.html#sigFreeIdcdce2f214b