Viptours

Viptours

27

Март

Студио в Капана

Този нов мансардедн апартамент се намира  на последния етаж в нова сграда в самото сърце на Пловдив - в творческия квартал Капана. Само на минута пеша от всички основни забележителности - Стария град на Пловдив, квартал Капана, Римския стадион и много други. Кварталът е пълен с барове, кафенета, ресторанти и магазини. Само на минута от главната пешеходна улица на Пловдив, местоположението е идеална отправна точка както за отдих, така и за бизнес туристи. 

 

22

Март

Апартамента на Лора

Апартаментa на Лора се намира в оживен квартал на Пловдив, на 10 минути пеша от главния площад на града. Мястото е уютно, реновирано и декорирано с много вкус. Апартамента разполагат с една спалня с двойно легло (queen size) и разтегателен диван. Всекидневната и кухнята са отворени и светли, в топли цветове. Малката тераса е идеална за сутрешно кафе с маса и столове. Апартаментът разполага с всички необходими удобства, за да се чувствате комфортно.

22

Март

ВИЛА АРМИРА – ГЛУХИТЕ КАМЪНИ–СВЕТИЛИЩЕТО НА ТРИТЕ НИМФИ

Еднодневна екскурзия в България 

Дата на отпътуване: 21.04.2018 (Събота) 

Малки групи, по-кратковременно пътуване, по-дълъг престой в посещаваните дестинации

Опитни екскурзоводи

25

Октомври

Ягодинска пещера и Орлово Око

Общо километри - 250 км. 

Продължителност: целодневна екскурзия 

Тръгваме от Пловдив, за да се потопим в най-красивата планинска верига в България, Родопите. Предлагаме ви една вълнуваща еднодневна екскурзия с малко вкус на приключение.

 

Страница 1 от 6